Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’ya çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’ya çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özdağ, kentte bir otelde düzenlediği basın toplantısında güncel konulara değindi ve soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin “neden bazı bölgelerde Cumhur İttifakı adaylarını desteklediklerini” sorması üzerine Özdağ, şunları söyledi:

“Iğdır ve Kars’ta HDP’ye karşı güçlü adaya destek vereceğimizi duyurduk. Cumhur İttifakı demedik. Kars’ta MHP’nin adayını destekliyoruz. Iğdır’da CHP’nin adayı güçlüyse CHP’nin adayını da destekleyeceğiz. HDP olduğu sürece HDP var.” Burada seçilmiyor. Bazı CHP’li televizyon kanalları bunu Cumhur İttifakı’na destek olarak anlatmaya çalışıyor. Bu büyük bir yalan. GÜZEL Partisi milletvekili ve genel başkan yardımcısıyken GÜZEL Partisi’nin aday göstermemesi gerektiğini savundum. Kars ve Iğdır’da. İYİ Parti Iğdır’da. HDP Kars’ta aday göstermedi, seçmenini serbest bıraktı. HDP Kars’ta aday gösterdiği için Kars’ı kazandı. DÜZGÜN Partisi 2019’da Kars’ta aday göstermeseydi HDP Kars’ı kazanamazdık. Ülkemizin çıkarlarını partimizin çıkarlarının üstünde tutan bir partiyiz. 2023 seçimlerinde “Parti olarak Kars ve Iğdır’da aday göstermedik. Arkadaşlarımız birinde MHP’yi, diğerinde CHP’yi destekledi. Bu politikamızı sürdürüyoruz.”

Özdağ, partisinin seçim stratejisi ve adaylarıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Şu ana kadar 624 belediye başkan adayı belirledik. İsimlerini henüz açıklamadık. Yakında açıklayacağız.” o cevapladı.

Daha sonra Adana Servis Aracı İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünsal Perçin ile görüşen Özdağ, ardından partisinin Seyhan İlçe Genel Merkez binasının açılışını yaparak Baraj Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Özdağ, Adana Şehit Aileleri, Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Kunt ve üyeleriyle bir araya geldi, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal’e hakaret eden şüpheli hakkında suç duyurusunda bulunan veteriner teknisyeni Melek Nida Şahin ile de görüştü. Atatürk iş başında.

Özdağ daha sonra Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu