Haber

Adrenalinin ve eğlencenin doruklarda hissedileceği Big Boyz Festival, Kalamış Marina’da başlıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek hobi – aktivite festivali Big Boyz Festival, büyük bir heyecanla 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Kalamış Marina’da olacak. Aksiyonun ve eğlencenin doruğa çıkacağı, “büyüklere oyuncak” konseptiyle bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan Big Boyz Festival, tutkunlarına kullanılan en heyecan verici araçları görme, deneyimleme ve alışveriş yapma fırsatı sunacak. otomobillerde, motosikletlerde, sporlarda, eğlencelerde, havada, karada ve denizde.

3-4 Haziran 2023 tarihlerinde İstanbul Kalamış Marina’da gerçekleşecek olan Big Boyz Festival ile macera tutkunlarının kalbi bu yıl da büyük bir heyecanla atacak. Türkiye’nin en büyük outdoor etkinliği olmaya devam eden Big Boyz Festival, renkli partilerin yanı sıra eğlence ve heyecanlı aktivitelere ev sahipliği yapın. Bu yıl da heyecanın çıtasını yükseltecek olan Festival, adrenalini doyasıya yaşamanızı sağlayacak otomobil, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve deniz araçlarını hobi tutkunlarına deneyimleme fırsatı sunacak. Birçok markanın yeni çalışmalarını ilk kez meraklılarıyla buluşturacağı festivalde hobi severler, adrenalin ve sınırları zorlayacak aksiyon dolu 2 gün yaşayacak.

Dev markalar bu yıl da yer alıyor

Borusan Oto ve BMW Motorrad, Doğan Trend, MG Otomotiv ve Suzuki, Stafu-Pro, Otokoç, Motul, Victorinox, İzeştaş, Spormoto KTM, Harley Davidson, Mv Agusta, Ecovolt Scooter, Electrowind, Balcı Motor, Crawler, Java ve QJ Bluemotor, Amega, Adult Toys, Yemekalanı.com, Delapau Coffee, BBQ Sepeti gibi markaların ve daha birçok markanın yer alacağı Big Boyz Festival bu yıl aksiyonu ve eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Heywork firmasının kurucusu Big Boyz Festivali’nin organizasyon ortağı Koray Köprülü, bu yıl da Big Boyz Festivali’nde birçok katılımcı firmanın yeni çıkan eserlerini pazara sunacağını belirterek, şu bilgileri verdi: Festivalimizde birbirinden değerli markaların ve özgün ürünlerin yer alacağı BMW, %100 elektrikli yeni çağın öncüsü IX ve IX1 modellerini “sürdürülebilirlik mottom” diyenlere tanıtacak.

Renkli partiler ve sınırları zorlayan etkinlikler ortada. Ücretsiz giriş ile!

Girişin ücretsiz olduğu festivalde sahne şovları, 90’lar partisi ve dans şovları yer alırken, ünlü DJ’ler de performans sergileyecek. Ayrıca test sürüşleri, jet sörf ve flyboarding, paten ve kaykay gösterileri gibi pek çok spor aktivitesi de ziyaretçilerini bekliyor olacak. Kadıköy Kalamış Marina’da Big Boyz Festivali’nde sadece yetişkinler değil çocuklar da aileleri ile birlikte eğlenme ve deneyimleme fırsatı bulacak. Doğaya meraklı ziyaretçiler 2 gün boyunca kamp malzemeleri başta olmak üzere birçok ömür boyu ekipmanı inceleme fırsatı bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu